Fuchs Makelaardij

Fuchs Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nieuwstadt. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fuchs Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fuchs Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwstadt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fuchs Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fuchs Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 299.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Fuchs Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fuchs Makelaardij verkoopt

Fuchs Makelaardij is het meeste actief in Nieuwstadt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fuchs Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fuchs Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwstadt 6 € 346.000
Kerkrade 1 € 259.000
Sittard 1 € 329.000
Geleen 1 € 169.000
Guttecoven 1 € 275.000

Type woningen die Fuchs Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fuchs Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fuchs Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
30%
vrijstaande woning
20%
eindwoning
10%
hoekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fuchs Makelaardij

Wat kost Fuchs Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fuchs Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fuchs Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Fuchs Makelaardij actief?

+

Fuchs Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwstadt, Kerkrade, Sittard, Geleen en Guttecoven.

In welk prijssegment is Fuchs Makelaardij actief?

+

Fuchs Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fuchs Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 299.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwstadt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwstadt en vergelijkbaar is aan Fuchs Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!