Makelaars in Nieuwstadt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwstadt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Nieuwstadt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwstadt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwstadt Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwstadt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuwstadt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 281.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 14.000
 • Aantal transacties 28
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwstadt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwstadt

In Nieuwstadt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 311.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 14.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwstadt.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwstadt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 311.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwstadt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwstadt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 281.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwstadt is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwstadt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwstadt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwstadt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwstadt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fuchs Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwstadt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwstadt.

 • Damen Makelaardij

  2. Damen Makelaardij

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 241.000
  Woningen verkocht
  4
 • Philippen Makelaardij

  3. Philippen Makelaardij

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 242.000
  Woningen verkocht
  2
 • Paul Horsten Makelaardij

  4. Paul Horsten Makelaardij

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 212.000
  Woningen verkocht
  2
 • Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs

  5. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Nieuwstadt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwstadt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwstadt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwstadt Centrum

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 267.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Cristina

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Nieuwstadt

In Nieuwstadt zijn de afgelopen maand 28 woningen verkocht. Makelaar Fuchs Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwstadt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Millenerweg 22 Fuchs Makelaardij € 485.000
Gelders Overkwartier 38 Masterhouse.nu BV € 440.000
Grachtstraat 17 Fuchs Makelaardij € 425.000
Sint Brigidawal 11 Ruijters € 399.000
Merkerstraat 2 V & H Vastgoed € 379.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwstadt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwstadt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Nieuwstadt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwstadt.

Wat kost een makelaar in Nieuwstadt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwstadt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwstadt van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwstadt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwstadt zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwstadt?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwstadt is Fuchs Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwstadt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwstadt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwstadt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwstadt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!