Paula Cox Mooi Wonen

Paula Cox Mooi Wonen is een makelaar gevestigd in Echt. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Paula Cox Mooi Wonen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Paula Cox Mooi Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Echt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Paula Cox Mooi Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Paula Cox Mooi Wonen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Paula Cox Mooi Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Paula Cox Mooi Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Paula Cox Mooi Wonen verkoopt

Paula Cox Mooi Wonen is het meeste actief in Echt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Paula Cox Mooi Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Paula Cox Mooi Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Echt 2 € 457.000
Grevenbicht 1 € 225.000
Geleen 1 € 325.000

Type woningen die Paula Cox Mooi Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Paula Cox Mooi Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Paula Cox Mooi Wonen het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
38%
vrijstaande woning
38%
2 onder 1 kapwoning
13%
halfvrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Paula Cox Mooi Wonen

Wat kost Paula Cox Mooi Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Paula Cox Mooi Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Paula Cox Mooi Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Paula Cox Mooi Wonen actief?

+

Paula Cox Mooi Wonen heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Echt, Grevenbicht en Geleen.

In welk prijssegment is Paula Cox Mooi Wonen actief?

+

Paula Cox Mooi Wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Paula Cox Mooi Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 366.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Echt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Echt en vergelijkbaar is aan Paula Cox Mooi Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!