Diel NVM Makelaars

Diel NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Diel NVM Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Diel NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Diel NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Diel NVM Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Diel NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
  • Gemiddelde verkooptijd 84
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Diel NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Diel NVM Makelaars verkoopt

Diel NVM Makelaars is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Diel NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Diel NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 6 € 374.000
Vlaardingen 1 € 269.000
Schiedam 1 € 189.000
Spijkenisse 1 € 350.000

Type woningen die Diel NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Diel NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Diel NVM Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
78%
portiekwoning
11%
tussenwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Diel NVM Makelaars

Wat kost Diel NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Diel NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Diel NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Diel NVM Makelaars actief?

+

Diel NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Spijkenisse.

In welk prijssegment is Diel NVM Makelaars actief?

+

Diel NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Diel NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 339.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Diel NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!