RE/MAX Totaal Makelaars

RE/MAX Totaal Makelaars is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RE/MAX Totaal Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. RE/MAX Totaal Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RE/MAX Totaal Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RE/MAX Totaal Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 82
Meer informatie over RE/MAX Totaal Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RE/MAX Totaal Makelaars verkoopt

RE/MAX Totaal Makelaars is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RE/MAX Totaal Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RE/MAX Totaal Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 45 € 355.000
Schiedam 8 € 305.000
Vlaardingen 5 € 328.000
Den Haag 3 € 505.000
Capelle aan den IJssel 3 € 273.000

Type woningen die RE/MAX Totaal Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RE/MAX Totaal Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RE/MAX Totaal Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
20%
portiekflat
18%
tussenwoning
18%
galerijflat
11%
portiekwoning
9%
benedenwoning
6%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
tussenverdieping
3%
eindwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RE/MAX Totaal Makelaars

Wat kost RE/MAX Totaal Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RE/MAX Totaal Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RE/MAX Totaal Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is RE/MAX Totaal Makelaars actief?

+

RE/MAX Totaal Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Den Haag en Capelle aan den IJssel.

In welk prijssegment is RE/MAX Totaal Makelaars actief?

+

RE/MAX Totaal Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RE/MAX Totaal Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 383.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan RE/MAX Totaal Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!