Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V.

Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 526.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. verkoopt

Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 12 € 481.000
Pijnacker 1 € 1.350.000
Schiedam 1 € 235.000

Type woningen die Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
benedenwoning
9%
hoekwoning
9%
maisonnette
9%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V.

Wat kost Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. actief?

+

Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Pijnacker en Schiedam.

In welk prijssegment is Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. actief?

+

Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 526.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!