Voorbach Makelaardij

Voorbach Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Voorbach Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Voorbach Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Voorbach Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Voorbach Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Voorbach Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -156.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Voorbach Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Voorbach Makelaardij verkoopt

Voorbach Makelaardij is het meeste actief in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Voorbach Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Voorbach Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 3 € 380.000
Bunschoten-Spakenburg 1 € 439.000
Amsterdam 1 € 425.000
Baarn 1 € 375.000

Type woningen die Voorbach Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Voorbach Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Voorbach Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
71%
2 onder 1 kapwoning
14%
portiekflat
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Voorbach Makelaardij

Wat kost Voorbach Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Voorbach Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Voorbach Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Voorbach Makelaardij actief?

+

Voorbach Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Bunschoten-Spakenburg, Amsterdam en Baarn.

In welk prijssegment is Voorbach Makelaardij actief?

+

Voorbach Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Voorbach Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bunschoten-Spakenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bunschoten-Spakenburg en vergelijkbaar is aan Voorbach Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!