Overeem Makelaardij

Overeem Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Overeem Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Overeem Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Overeem Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Overeem Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
  • Gemiddelde verkooptijd 71
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -152.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Overeem Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Overeem Makelaardij verkoopt

Overeem Makelaardij is het meeste actief in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Overeem Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Overeem Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bunschoten-Spakenburg 9 € 383.000
Leusden 1 € 458.000
Nijkerk 1 € 475.000
Hoogland 1 € 370.000
Amersfoort 1 € 525.000

Type woningen die Overeem Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Overeem Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Overeem Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
bovenwoning
21%
hoekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde woning
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overeem Makelaardij

Wat kost Overeem Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Overeem Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Overeem Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Overeem Makelaardij actief?

+

Overeem Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bunschoten-Spakenburg, Leusden, Nijkerk, Hoogland en Amersfoort.

In welk prijssegment is Overeem Makelaardij actief?

+

Overeem Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Overeem Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 406.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bunschoten-Spakenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bunschoten-Spakenburg en vergelijkbaar is aan Overeem Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!