Verhage van Grootheest Makelaardij

Verhage van Grootheest Makelaardij is een makelaar gevestigd in Ede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Verhage van Grootheest Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Verhage van Grootheest Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Verhage van Grootheest Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Verhage van Grootheest Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Verhage van Grootheest Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Verhage van Grootheest Makelaardij verkoopt

Verhage van Grootheest Makelaardij is het meeste actief in Ede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Verhage van Grootheest Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Verhage van Grootheest Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ede 8 € 385.000
Otterlo 2 € 372.000
Amsterdam 1 € 525.000

Type woningen die Verhage van Grootheest Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Verhage van Grootheest Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Verhage van Grootheest Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
galerijflat
17%
hoekwoning
11%
maisonnette
11%
portiekflat
11%
vrijstaande woning
11%
2 onder 1 kapwoning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Verhage van Grootheest Makelaardij

Wat kost Verhage van Grootheest Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Verhage van Grootheest Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Verhage van Grootheest Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Verhage van Grootheest Makelaardij actief?

+

Verhage van Grootheest Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ede, Otterlo en Amsterdam.

In welk prijssegment is Verhage van Grootheest Makelaardij actief?

+

Verhage van Grootheest Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Verhage van Grootheest Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 396.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ede en vergelijkbaar is aan Verhage van Grootheest Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!