VERA vastgoedbemiddeling en taxaties

VERA vastgoedbemiddeling en taxaties is een makelaar gevestigd in Ede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt VERA vastgoedbemiddeling en taxaties hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. VERA vastgoedbemiddeling en taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VERA vastgoedbemiddeling en taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij VERA vastgoedbemiddeling en taxaties zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties VERA vastgoedbemiddeling en taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 301.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over VERA vastgoedbemiddeling en taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar VERA vastgoedbemiddeling en taxaties verkoopt

VERA vastgoedbemiddeling en taxaties is het meeste actief in Ede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VERA vastgoedbemiddeling en taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VERA vastgoedbemiddeling en taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ede 4 € 367.000

Type woningen die VERA vastgoedbemiddeling en taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VERA vastgoedbemiddeling en taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VERA vastgoedbemiddeling en taxaties het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
benedenwoning
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VERA vastgoedbemiddeling en taxaties

Wat kost VERA vastgoedbemiddeling en taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VERA vastgoedbemiddeling en taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VERA vastgoedbemiddeling en taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is VERA vastgoedbemiddeling en taxaties actief?

+

VERA vastgoedbemiddeling en taxaties heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Ede.

In welk prijssegment is VERA vastgoedbemiddeling en taxaties actief?

+

VERA vastgoedbemiddeling en taxaties is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VERA vastgoedbemiddeling en taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 301.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ede en vergelijkbaar is aan VERA vastgoedbemiddeling en taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!