Tripartie Makelaardij BV

Tripartie Makelaardij BV is een makelaar gevestigd in Woudenberg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Tripartie Makelaardij BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Tripartie Makelaardij BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Woudenberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Tripartie Makelaardij BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Tripartie Makelaardij BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Tripartie Makelaardij BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 530.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Tripartie Makelaardij BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Tripartie Makelaardij BV verkoopt

Tripartie Makelaardij BV is het meeste actief in Woudenberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Tripartie Makelaardij BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Tripartie Makelaardij BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woudenberg 2 € 392.000
Bunnik 1 € 625.000
Scherpenzeel 1 € 675.000
Achterveld (UT) 1 € 680.000
Leusden 1 € 418.000

Type woningen die Tripartie Makelaardij BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Tripartie Makelaardij BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Tripartie Makelaardij BV het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
hoekwoning
25%
tussenwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tripartie Makelaardij BV

Wat kost Tripartie Makelaardij BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Tripartie Makelaardij BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Tripartie Makelaardij BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Tripartie Makelaardij BV actief?

+

Tripartie Makelaardij BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woudenberg, Bunnik, Scherpenzeel, Achterveld (UT) en Leusden.

In welk prijssegment is Tripartie Makelaardij BV actief?

+

Tripartie Makelaardij BV is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Tripartie Makelaardij BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 530.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Woudenberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Woudenberg en vergelijkbaar is aan Tripartie Makelaardij BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!