Geijtenbeek & Boers makelaars

Geijtenbeek & Boers makelaars is een makelaar gevestigd in Woudenberg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Geijtenbeek & Boers makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Geijtenbeek & Boers makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Woudenberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Geijtenbeek & Boers makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Geijtenbeek & Boers makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 519.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
  • Aantal transacties 68
Meer informatie over Geijtenbeek & Boers makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Geijtenbeek & Boers makelaars verkoopt

Geijtenbeek & Boers makelaars is het meeste actief in Woudenberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Geijtenbeek & Boers makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Geijtenbeek & Boers makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woudenberg 49 € 502.000
Maarn 14 € 590.000
Maarsbergen 2 € 464.000
Veenendaal 1 € 665.000
Amersfoort 1 € 400.000

Type woningen die Geijtenbeek & Boers makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Geijtenbeek & Boers makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Geijtenbeek & Boers makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
23%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
13%
tussenverdieping
6%
eindwoning
4%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
4%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geijtenbeek & Boers makelaars

Wat kost Geijtenbeek & Boers makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Geijtenbeek & Boers makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Geijtenbeek & Boers makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Geijtenbeek & Boers makelaars actief?

+

Geijtenbeek & Boers makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woudenberg, Maarn, Maarsbergen, Veenendaal en Amersfoort.

In welk prijssegment is Geijtenbeek & Boers makelaars actief?

+

Geijtenbeek & Boers makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Geijtenbeek & Boers makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 519.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Woudenberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Woudenberg en vergelijkbaar is aan Geijtenbeek & Boers makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!