Eerenbeemt Makelaardij

Eerenbeemt Makelaardij is een makelaar gevestigd in Woudenberg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eerenbeemt Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Eerenbeemt Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Woudenberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eerenbeemt Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Eerenbeemt Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Eerenbeemt Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 351.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -285.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Eerenbeemt Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Eerenbeemt Makelaardij verkoopt

Eerenbeemt Makelaardij is het meeste actief in Woudenberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eerenbeemt Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eerenbeemt Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woudenberg 3 € 464.000
Amersfoort 2 € 267.000
Maarsbergen 1 € 600.000
Driebergen-Rijsenburg 1 € 339.000
Zeist 1 € 259.000

Type woningen die Eerenbeemt Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eerenbeemt Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eerenbeemt Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
galerijflat
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
portiekwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eerenbeemt Makelaardij

Wat kost Eerenbeemt Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eerenbeemt Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eerenbeemt Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Eerenbeemt Makelaardij actief?

+

Eerenbeemt Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woudenberg, Amersfoort, Maarsbergen, Driebergen-Rijsenburg en Zeist.

In welk prijssegment is Eerenbeemt Makelaardij actief?

+

Eerenbeemt Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eerenbeemt Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 351.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Woudenberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Woudenberg en vergelijkbaar is aan Eerenbeemt Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!