Makelaars in Achterveld (UT)

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Achterveld (UT), de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Achterveld (UT). Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Achterveld (UT) helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Achterveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Achterveld (UT) zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Achterveld (UT) afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 552.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Achterveld (UT)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Achterveld (UT)

In Achterveld (UT) is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 505.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Achterveld (UT).

Bij de verkoop van een huis in Achterveld (UT) is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 505.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Achterveld (UT). Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Achterveld (UT) weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 552.000.

Het meest voorkomende energielabel in Achterveld (UT) is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Achterveld (UT). Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Achterveld (UT)

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Achterveld (UT)? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Achterveld (UT). Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Herbrink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Achterveld (UT), is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Achterveld (UT).

Populaire buurten in Achterveld (UT)

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Achterveld (UT)? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Achterveld (UT). In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Achterveld

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Buitengebied Achterveld

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 899.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Achterveld (UT)

In Achterveld (UT) zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Herbrink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Achterveld (UT).

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Koningin Julianaweg 24 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.285.000
Hessenweg 128 A Herbrink Makelaars € 1.000.000
Koningin Julianaweg 26 Snel ERA Makelaars € 795.000
Groot Agteveldlaan 30 Herbrink Makelaars € 719.000
't Laantje 7 Snel ERA Makelaars € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Achterveld (UT)

Hoeveel makelaars zijn er actief in Achterveld (UT)?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Achterveld (UT). Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Achterveld (UT).

Wat kost een makelaar in Achterveld (UT)?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Achterveld (UT) is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Achterveld (UT) van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Achterveld (UT)?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Achterveld (UT) zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Achterveld (UT)?

+

De meest verkopende makelaar van Achterveld (UT) is Herbrink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Achterveld (UT) zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Achterveld (UT)?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Achterveld (UT) aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Achterveld (UT).

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!