MakelaarsOffice

MakelaarsOffice is een makelaar gevestigd in Menaam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MakelaarsOffice hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. MakelaarsOffice is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Menaam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MakelaarsOffice. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij MakelaarsOffice zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties MakelaarsOffice in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over MakelaarsOffice
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar MakelaarsOffice verkoopt

MakelaarsOffice is het meeste actief in Menaam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MakelaarsOffice woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MakelaarsOffice ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kampen 1 € 235.000
Zwolle 1 € 385.000
Menaam 1 € 355.000
Helden 1 € 715.000
Groenlo 1 € 410.000

Type woningen die MakelaarsOffice verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MakelaarsOffice diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MakelaarsOffice het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
30%
tussenwoning
30%
bovenwoning
20%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MakelaarsOffice

Wat kost MakelaarsOffice bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MakelaarsOffice voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MakelaarsOffice je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is MakelaarsOffice actief?

+

MakelaarsOffice heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kampen, Zwolle, Menaam, Helden en Groenlo.

In welk prijssegment is MakelaarsOffice actief?

+

MakelaarsOffice is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MakelaarsOffice actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 377.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Menaam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Menaam en vergelijkbaar is aan MakelaarsOffice. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!