Daphny de Robles

Daphny de Robles is een makelaar gevestigd in Hardenberg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Daphny de Robles hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Daphny de Robles is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hardenberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Daphny de Robles. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Daphny de Robles zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Daphny de Robles in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 470.000
  • Gemiddelde verkooptijd 116
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Daphny de Robles
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Daphny de Robles verkoopt

Daphny de Robles is het meeste actief in Hardenberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Daphny de Robles woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Daphny de Robles ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergentheim 2 € 494.000
Hardenberg 2 € 429.000
Ommen 1 € 469.000
Lutten 1 € 389.000

Type woningen die Daphny de Robles verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Daphny de Robles diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Daphny de Robles het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
86%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Daphny de Robles

Wat kost Daphny de Robles bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Daphny de Robles voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Daphny de Robles je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Daphny de Robles actief?

+

Daphny de Robles heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergentheim, Hardenberg, Ommen, Venebrugge en Lutten.

In welk prijssegment is Daphny de Robles actief?

+

Daphny de Robles is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Daphny de Robles actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 470.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hardenberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hardenberg en vergelijkbaar is aan Daphny de Robles. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!