Foqus Makelaardij

Foqus Makelaardij is een makelaar gevestigd in Enschede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Foqus Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Foqus Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enschede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Foqus Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Foqus Makelaardij, hoofdzakelijk actief in de Duits-Nederlandse grensstreek, is gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed aan Nederlanders die willen emigreren naar Duitsland, met een jaarlijkse verkoop van ongeveer 60 objecten. Dit kan een vertekend beeld geven van de cijfers van Foqus makelaardij op de Nederlandse woningmarkt, aangezien hun focus ligt op de Duitse markt, waarbij ze tevens volledige emigratiebegeleiding bieden.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Foqus Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Foqus Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 206.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Foqus Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Foqus Makelaardij verkoopt

Foqus Makelaardij is het meeste actief in Enschede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Foqus Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Foqus Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hardenberg 1 € 230.000
Enschede 1 € 140.000
Bergentheim 1 € 248.000

Type woningen die Foqus Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Foqus Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Foqus Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenverdieping
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Foqus Makelaardij

Wat kost Foqus Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Foqus Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Foqus Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.000 en de € 1.500.

Waar is Foqus Makelaardij actief?

+

Foqus Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hardenberg, Enschede en Bergentheim.

In welk prijssegment is Foqus Makelaardij actief?

+

Foqus Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Foqus Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 206.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enschede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enschede en vergelijkbaar is aan Foqus Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!