Boerma Makelaardij

Boerma Makelaardij is een makelaar gevestigd in Valthermond. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boerma Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Boerma Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Valthermond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boerma Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Boerma Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Boerma Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 308.000
  • Gemiddelde verkooptijd 102
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Boerma Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Boerma Makelaardij verkoopt

Boerma Makelaardij is het meeste actief in Valthermond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boerma Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boerma Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuw-Buinen 1 € 289.000
Bourtange 1 € 345.000
Valthermond 1 € 200.000
Assen 1 € 398.000

Type woningen die Boerma Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boerma Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boerma Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
75%
hoekwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boerma Makelaardij

Wat kost Boerma Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boerma Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boerma Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Boerma Makelaardij actief?

+

Boerma Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuw-Buinen, Bourtange, Valthermond en Assen.

In welk prijssegment is Boerma Makelaardij actief?

+

Boerma Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boerma Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 308.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Valthermond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Valthermond en vergelijkbaar is aan Boerma Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!