Makelaars in Bourtange

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bourtange, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Bourtange. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bourtange helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bourtange.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bourtange zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bourtange zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bourtange afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 301.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -28.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bourtange
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bourtange

In Bourtange is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 252.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -28.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bourtange.

Bij de verkoop van een huis in Bourtange is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 102 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 252.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bourtange. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bourtange weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 301.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bourtange is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bourtange. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bourtange

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bourtange? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bourtange. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bourtange, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bourtange.

Populaire buurten in Bourtange

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bourtange? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bourtange. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bourtange

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Stakenborg

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Verspreide huizen ten noorden van Vlagtwedde

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bourtange

In Bourtange zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bourtange.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jodenlaantje 1 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 389.000
Zevenkampenweg 6 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 375.000
Vlagtwedderstraat 43 Boer verzekeringen en makelaardij € 350.000
Piketlaan 5 Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen € 349.500
Wollingboerweg 14 Boerma Makelaardij € 345.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bourtange

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bourtange?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Bourtange. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bourtange.

Wat kost een makelaar in Bourtange?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bourtange is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bourtange van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bourtange?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bourtange zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bourtange?

+

De meest verkopende makelaar van Bourtange is Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bourtange zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bourtange?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bourtange aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bourtange.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!