Makelaarsunie B.V.

Makelaarsunie B.V. is een makelaar gevestigd in Veendam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarsunie B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Makelaarsunie B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veendam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarsunie B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Makelaarsunie B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Makelaarsunie B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 210.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Makelaarsunie B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Makelaarsunie B.V. verkoopt

Makelaarsunie B.V. is het meeste actief in Veendam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarsunie B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarsunie B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veendam 4 € 219.000
Groningen 2 € 200.000
Stadskanaal 1 € 195.000

Type woningen die Makelaarsunie B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarsunie B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarsunie B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
38%
2 onder 1 kapwoning
15%
tussenwoning
15%
benedenwoning
8%
bovenwoning
8%
galerijflat
8%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarsunie B.V.

Wat kost Makelaarsunie B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarsunie B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarsunie B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.600.

Waar is Makelaarsunie B.V. actief?

+

Makelaarsunie B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veendam, Groningen en Stadskanaal.

In welk prijssegment is Makelaarsunie B.V. actief?

+

Makelaarsunie B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarsunie B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 210.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veendam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veendam en vergelijkbaar is aan Makelaarsunie B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!