Makelaars in Muntendam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Muntendam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Muntendam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Muntendam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Muntendam-west.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Muntendam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Muntendam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 305.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Muntendam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Muntendam

In Muntendam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 297.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 2.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Muntendam.

Bij de verkoop van een huis in Muntendam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 297.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Muntendam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Muntendam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 305.000.

Het meest voorkomende energielabel in Muntendam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Muntendam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Muntendam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Muntendam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Muntendam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alders Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Muntendam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Muntendam.

Populaire buurten in Muntendam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Muntendam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Muntendam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Muntendam-west

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Muntendam-oost

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 293.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Muntendam

In Muntendam zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Alders Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Muntendam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oosterweg 18 Ommeland Makelaardij en Assurantiën € 535.000
Fazant 25 Toorn & Boer Vastgoed € 525.000
Tussenklappen Westzijde 19 Noordelijke Rentmeesters € 524.500
Oosterweg 22 Alders Makelaars € 459.500
Fam. Broekemastraat 1 Alders Makelaars € 445.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Muntendam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Muntendam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Muntendam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Muntendam.

Wat kost een makelaar in Muntendam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Muntendam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Muntendam van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Muntendam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Muntendam zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Muntendam?

+

De meest verkopende makelaar van Muntendam is Alders Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Muntendam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Muntendam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Muntendam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Muntendam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!