Schonenburg Makelaars

Schonenburg Makelaars is een makelaar gevestigd in Paterswolde. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Schonenburg Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Schonenburg Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Paterswolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schonenburg Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schonenburg Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 253.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Schonenburg Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Schonenburg Makelaars verkoopt

Schonenburg Makelaars is het meeste actief in Paterswolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schonenburg Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schonenburg Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 7 € 390.000
Paterswolde 3 € 592.000
Vries 3 € 474.000
Groningen 3 € 225.000
Peize 1 € 459.000

Type woningen die Schonenburg Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schonenburg Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schonenburg Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
45%
vrijstaande woning
25%
tussenwoning
20%
bovenwoning
5%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schonenburg Makelaars

Wat kost Schonenburg Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schonenburg Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schonenburg Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Schonenburg Makelaars actief?

+

Schonenburg Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen, Paterswolde, Vries, Groningen en Peize.

In welk prijssegment is Schonenburg Makelaars actief?

+

Schonenburg Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schonenburg Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Paterswolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Paterswolde en vergelijkbaar is aan Schonenburg Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!