Makelaars in Eelde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eelde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 23 makelaars actief geweest in Eelde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eelde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eelde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eelde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Eelde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
 • Aantal transacties 66
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eelde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eelde

In Eelde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 344.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Eelde.

Bij de verkoop van een huis in Eelde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 344.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eelde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eelde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 393.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eelde is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eelde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eelde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eelde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eelde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Huizing Totaal Advies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eelde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eelde.

Populaire buurten in Eelde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eelde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eelde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eelde

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  63
 • 2. Oosterbroek en vliegveld

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 687.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Eelde

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Eelde

In Eelde zijn de afgelopen maand 66 woningen verkocht. Makelaar Huizing Totaal Advies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eelde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burg. J.G. Legroweg 48 Schouten + Van der Giezen Makelaars € 995.000
Veldkampweg 2 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 785.000
Oosterbroek 1 a ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 775.000
Hooiweg 71 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 689.000
Siegersslag 21 RJ Makelaardij € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eelde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eelde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 23 makelaars actief geweest in Eelde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eelde.

Wat kost een makelaar in Eelde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eelde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eelde van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eelde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eelde zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eelde?

+

De meest verkopende makelaar van Eelde is Huizing Totaal Advies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eelde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eelde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eelde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eelde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!