André Relou Makelaardij

André Relou Makelaardij is een makelaar gevestigd in Helmond. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt André Relou Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. André Relou Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Helmond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van André Relou Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties André Relou Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 416.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -301.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over André Relou Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar André Relou Makelaardij verkoopt

André Relou Makelaardij is het meeste actief in Helmond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar André Relou Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt André Relou Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Helmond 17 € 398.000
Eindhoven 5 € 296.000
Beek en Donk 4 € 498.000
Geldrop 2 € 405.000
Aarle-Rixtel 2 € 432.000

Type woningen die André Relou Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat André Relou Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat André Relou Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
16%
vrijstaande woning
13%
portiekwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in André Relou Makelaardij

Wat kost André Relou Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van André Relou Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer André Relou Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is André Relou Makelaardij actief?

+

André Relou Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Helmond, Eindhoven, Beek en Donk, Geldrop en Aarle-Rixtel.

In welk prijssegment is André Relou Makelaardij actief?

+

André Relou Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar André Relou Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 416.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Helmond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Helmond en vergelijkbaar is aan André Relou Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!