A9 ERA Makelaars Haarlem

A9 ERA Makelaars Haarlem is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A9 ERA Makelaars Haarlem hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. A9 ERA Makelaars Haarlem is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A9 ERA Makelaars Haarlem. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties A9 ERA Makelaars Haarlem in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over A9 ERA Makelaars Haarlem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar A9 ERA Makelaars Haarlem verkoopt

A9 ERA Makelaars Haarlem is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A9 ERA Makelaars Haarlem woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A9 ERA Makelaars Haarlem ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 8 € 419.000
Santpoort-Noord 2 € 559.000
Hoofddorp 2 € 538.000
Heemstede 1 € 750.000

Type woningen die A9 ERA Makelaars Haarlem verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A9 ERA Makelaars Haarlem diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A9 ERA Makelaars Haarlem het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
18%
portiekwoning
18%
bovenwoning
9%
eindwoning
9%
maisonnette
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A9 ERA Makelaars Haarlem

Wat kost A9 ERA Makelaars Haarlem bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A9 ERA Makelaars Haarlem voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A9 ERA Makelaars Haarlem je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is A9 ERA Makelaars Haarlem actief?

+

A9 ERA Makelaars Haarlem heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Santpoort-Noord, Hoofddorp en Heemstede.

In welk prijssegment is A9 ERA Makelaars Haarlem actief?

+

A9 ERA Makelaars Haarlem is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A9 ERA Makelaars Haarlem actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 484.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan A9 ERA Makelaars Haarlem. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!