Arthur Makelaardij

Arthur Makelaardij is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Arthur Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Arthur Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arthur Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Arthur Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Arthur Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 560.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Arthur Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Arthur Makelaardij verkoopt

Arthur Makelaardij is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arthur Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arthur Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 4 € 599.000
Hoofddorp 1 € 425.000
Badhoevedorp 1 € 699.000
Zwanenburg 1 € 419.000
Zandvoort 1 € 365.000

Type woningen die Arthur Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arthur Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arthur Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
2 onder 1 kapwoning
22%
halfvrijstaande woning
11%
hoekwoning
11%
maisonnette
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arthur Makelaardij

Wat kost Arthur Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arthur Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arthur Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Arthur Makelaardij actief?

+

Arthur Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Zwanenburg en Zandvoort.

In welk prijssegment is Arthur Makelaardij actief?

+

Arthur Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arthur Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 560.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Arthur Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!