Zuidam Makelaardij

Zuidam Makelaardij is een makelaar gevestigd in Santpoort-Noord. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Zuidam Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Zuidam Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Santpoort-Noord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zuidam Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Zuidam Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Zuidam Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -80.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Zuidam Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Zuidam Makelaardij verkoopt

Zuidam Makelaardij is het meeste actief in Santpoort-Noord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zuidam Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zuidam Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 6 € 395.000
Santpoort-Noord 2 € 517.000
Driehuis NH 1 € 498.000
Heemstede 1 € 475.000

Type woningen die Zuidam Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zuidam Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zuidam Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
63%
bovenwoning
13%
eindwoning
13%
portiekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidam Makelaardij

Wat kost Zuidam Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zuidam Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zuidam Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Zuidam Makelaardij actief?

+

Zuidam Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Santpoort-Noord, Driehuis NH en Heemstede.

In welk prijssegment is Zuidam Makelaardij actief?

+

Zuidam Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zuidam Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Santpoort-Noord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Santpoort-Noord en vergelijkbaar is aan Zuidam Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!