Makelaar Den Haag: Op zoek naar de beste makelaar in de buurt?

Ontdek hier welke lokale makelaar het beste bij jou past

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Zelfs de Haagse makelaar is actief in specifieke stadsdelen

De makelaar in Den Haag is actief in alle delen van de stad, zo zijn er overal tientallen makelaars actief. De makelaars in jouw stadsdeel onderscheiden zich door de kennis die ze hebben van het stadsdeel. Een lokale makelaar in Den Haag met veel kennis van het stadsdeel zorgen voor een hogere verkoopprijs en vaak een snellere verkooptijd. De Haagse makelaar is altijd op de hoogte van de zaken die spelen in het stadsdeel. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen de weg naar Den Haag. Dit komt onder meer door populaire buurten als Scheveningen, Ypenburg of Segbroek. Wil je graag voor de hoogste opbrengst je huis verkopen? Lees dan hier verder hoe je dat kan doen.

Huis verkopen, dan eerst de Haagse makelaar vergelijken

Het vergelijken van de ene met de andere makelaar in Den Haag kan ingewikkeld zijn. Dit komt mede doordat er alleen in de stad al tientallen makelaars actief zijn.
Een belangrijk aspect is het courtage van de verschillende makelaars. Maar ga je alleen hier op letten of kijk je ook naar andere punten? Bij Juiste Makelaar vinden wij dat je je niet alleen moet laten leiden door de hoogte van de courtage. Een lager courtage betekent niet dat je onder de streep het meeste zal overhouden. De hoogte van verkoopsom van je huis kan bepaald worden door de kwaliteit van de makelaar. Vergelijk daarom niet alleen een makelaar in Den Haag op basis van prijs, maar ook op de kwaliteit, de kennis van de buurt en informatie over het huis. Wij hebben een aantal handige vragen neergezet, die je jezelf kunt afvragen wanneer je gaat praten met een makelaar in Den Haag. De kwaliteit van de verkoopmakelaars is te peilen door de volgende punten te vergelijken: 

 • Hoe is de dienstverlening? Denk hierbij aan wie de leiding neemt en of de makelaar er bovenop zit. 
 • Heeft de makelaar soortgelijke woningen te koop? Op het moment dat een makelaar in Den Haag soortgelijke woningen verkoopt heb je een grotere kans dat deze makelaar snel mensen kent die een soortgelijk huis willen kopen. Zo heb je direct al potentiële kopers! 
 • Hoe zien de foto’s van verschillende woningen eruit? Dit is het eerste wat de kopers zien.
 • Hoe gaat de makelaar je huis promoten? Via welke kanalen gaat het huis online gezet worden, dit kan zomaar het aantal potentiële kopers vergroten.
Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Den Haag

1. Centrum; 2. Scheveningen; 3. Haagse Hout; 4. Leidschenveen-Ypenburg; 5. Laak; 6. Escamp; 7. Loosduinen; 8. Segbroek

Vergelijk eerst de aankoopmakelaar Den Haag

Een aankoopmakelaar vinden in Den Haag is vrij eenvoudig. Je zoekt naar ‘Makelaar Den Haag’ en je hebt er eentje gevonden. Echter zijn er zoveel actief, waardoor het vinden van een goede makelaar een knappe prestatie is. Daarom is het aan te raden eerst de lokale makelaars in Den Haag te vergelijken en daarna pas je keuze te maken.

De zoektocht naar een huis start je vaak zelf, maar wanneer het niet lukt ga je al snel op zoek naar een makelaar in de buurt. Het zoeken hiervan kan veel tijd innemen en al helemaal wanneer je zelf alle makelaars met elkaar gaat vergelijken. Wij kunnen je hiermee verder helpen, maar zodra je nog steeds in de knel zit kun je volgende punten afgaan: 

 • Welke taken gaat de Haagse aankoopmakelaar uitvoeren voor de aankoop van je droomhuis? 
 • Gaat de makelaar mee naar bezichtigingen of moet je deze alleen doen? 
 • Wat zijn de opstartkosten van de makelaar wanneer je een huis koopt? 
 • Hoe goed kent de aankoopmakelaar Den Haag? 
 • Hoe actief is de makelaar in Den Haag?

Wil je liever hulp bij het hele traject van een huis kopen? Kijk dan op de site van onze partner HuisAssist.nl. Hierbij geef je zelf aan vanaf welke stap je hulp wilt en vervolgens helpen zij je vrijblijvend met alle diensten die er op je af komen!

Wat kost een makelaar in Den Haag? 

De meerderheid van de makelaars maakt gebruik van een courtage. Zodra je gaat samenwerken met een makelaar in Den Haag zal het courtage gemiddeld 1,38% zijn. In Den Haag is de huidige vraagprijs €469.000 euro. Het bedrag wat de makelaars daarbij in rekening zullen brengen is dat € 6.472,-. Daarnaast rekent ongeveer 80 procent van alle makelaars in Den Haag opstartkosten van circa €550 euro. Het kost dus ongeveer € 7.000,- om je woning te verkopen via een makelaar.

Alle voordelen van de makelaar

Door samen te werken met een makelaar vergemakkelijk je het proces om je huis te verkopen. Hieronder hebben wij de voordelen van een makelaar in Den Haag voor je opsomt:

 • De lokale makelaar Den Haag heeft veel kennis over de wijk
 • De lokale makelaar Den Haag kent veel collega’s die actief zijn
 • De lokale makelaar Den Haag weet regelmatig al potentiële kopers
 • De lokale makelaar Den Haag zorgt voor actueel aanbod in de stad

Vind de beste makelaar in Den Haag die bij jouw past via onze tool!

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL