Makelaar Den Haag: Op zoek naar de beste makelaar in de buurt?

Vergelijk de makelaar en ontdek welke lokale makelaar het beste bij jou past

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

De juiste makelaar in Den Haag

De makelaar in Den Haag is actief in alle delen van de stad, zo zijn er overal tientallen makelaars actief. De makelaars in jouw stadsdeel onderscheiden zich door de kennis die ze hebben van het stadsdeel. Een lokale makelaar in Den Haag met veel kennis van het stadsdeel zorgt voor een hogere verkoopprijs en vaak een snellere verkooptijd. De Haagse makelaar is altijd op de hoogte van de zaken die spelen in het stadsdeel. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen de weg naar Den Haag. Dit komt onder meer door populaire buurten als Scheveningen, Ypenburg of Segbroek. Wil je graag voor de hoogste opbrengst je huis verkopen? Lees dan hier verder hoe je dat kan doen.

Huis verkopen, dan eerst de Haagse makelaar vergelijken

Het vergelijken van de ene met de andere makelaar in Den Haag kan ingewikkeld zijn. Dit komt mede doordat er alleen in de stad al tientallen makelaars actief zijn. Om dit proces makkelijker voor u te maken hebben wij een handige tool ontwikkeld waarmee u snel een eenvoudig makelaars in Den Haag kunt vergelijken. Deze tool helpt jou een makelaar in Den Haag te vinden die bij jouw wensen past.

Een belangrijk aspect wanneer je makelaars gaat vergelijken is het courtage van de verschillende makelaars. Maar ga je alleen hier op letten of kijk je ook naar andere punten? Bij Juiste Makelaar vinden wij dat je je niet alleen moet laten leiden door de hoogte van de courtage. Een lager courtage betekent niet dat je onder de streep het meeste zal overhouden. De hoogte van verkoopsom van je huis kan bepaald worden door de kwaliteit van de makelaar. Vergelijk daarom niet alleen een makelaar in Den Haag op basis van prijs, maar ook op de kwaliteit, de kennis van de buurt en informatie over het huis. Wij hebben een aantal handige vragen neergezet, die je jezelf kunt afvragen wanneer je gaat praten met een makelaar in Den Haag. De kwaliteit van de verkoopmakelaars is te peilen door de volgende punten te vergelijken:

 • Hoe is de dienstverlening? Denk hierbij aan wie de leiding neemt en of de makelaar er bovenop zit.
 • Heeft de makelaar soortgelijke woningen te koop? Op het moment dat een makelaar in Den Haag soortgelijke woningen verkoopt heb je een grotere kans dat deze makelaar snel mensen kent die een soortgelijk huis willen kopen. Zo heb je direct al potentiële kopers!
 • Hoe zien de foto’s van verschillende woningen eruit? Dit is het eerste wat de kopers zien.
 • Hoe gaat de makelaar je huis promoten? Via welke kanalen gaat het huis online gezet worden, dit kan zomaar het aantal potentiële kopers vergroten.
Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Den Haag

1. Centrum; 2. Scheveningen; 3. Haagse Hout; 4. Leidschenveen-Ypenburg; 5. Laak; 6. Escamp; 7. Loosduinen; 8. Segbroek

Makelaars vergelijken in Den Haag

Een aankoopmakelaar vinden in Den Haag is vrij eenvoudig. Je zoekt naar ‘Makelaar Den Haag’ en je hebt er eentje gevonden. Echter zijn er zoveel actief, waardoor het vinden van een goede makelaar een knappe prestatie is. Daarom is het aan te raden eerst de lokale makelaars in Den Haag te vergelijken en daarna pas je keuze te maken.

Het zoeken hiervan kan veel tijd innemen en al helemaal wanneer je zelf alle makelaars met elkaar gaat vergelijken. Wij kunnen je hiermee verder helpen, maar zodra je nog steeds in de knel zit kun je volgende punten afgaan:

 • Welke taken gaat de Haagse aankoopmakelaar uitvoeren voor de aankoop van je droomhuis?
 • Gaat de makelaar mee naar bezichtigingen of moet je deze alleen doen?
 • Wat zijn de opstartkosten van de makelaar wanneer je een huis koopt?
 • Hoe goed kent de aankoopmakelaar Den Haag?
 • Hoe actief is de makelaar in Den Haag?
 • Wil je liever hulp bij het hele traject van een huis kopen? Kijk dan op de site van onze partner HuisAssist.nl. Hierbij geef je zelf aan vanaf welke stap je hulp wilt en vervolgens helpen zij je vrijblijvend met alle diensten die er op je af komen!

Wat Kost een makelaar in Den Haag?

De meerderheid van de makelaars maakt gebruik van een courtage. Zodra je gaat samenwerken met een makelaar in Den Haag zal het courtage gemiddeld 1,38% zijn. In Den Haag is de huidige vraagprijs €469.000 euro. Het bedrag wat de makelaars daarbij in rekening zullen brengen is dat € 6.472,-. Daarnaast rekent ongeveer 80 procent van alle makelaars in Den Haag opstartkosten van circa €550 euro. Het kost dus ongeveer € 7.000,- om je woning te verkopen via een makelaar.

Alle voordelen van de makelaar in Den Haag

Door samen te werken met een makelaar vergemakkelijk je het proces om je huis te verkopen. Hieronder hebben wij de voordelen van een makelaar in Den Haag voor je opsomt:

 • De lokale makelaar Den Haag heeft veel kennis over de wijk
 • De lokale makelaar Den Haag kent veel collega’s die actief zijn
 • De lokale makelaar Den Haag weet regelmatig al potentiële kopers
 • De lokale makelaar Den Haag zorgt voor actueel aanbod in de stad
 • Vind de beste makelaar in Den Haag die bij jouw past via onze tool!

Populaire steden rondom Den Haag:

Rotterdam
Amsterdam
Dordrecht
Leiden
Breda

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Lees hier meer over de makelaars in Den Haag.

+

Wat kost een makelaar in Den Haag bij verkoop?

Gemiddeld kost een makelaar in Den Haag tussen de 1% en 1,3% van de verkoopsom. Verkoop je een huis van € 400.000 dan ben je tussen de € 4.000 en € 4.900 kwijt. De courtage van een makelaar kan ook in vorm van een fixed fee of als prestatiebonus.

+

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Haag?

Aankoopmakelaars in Den Haag kosten van 0,60% tot 1,00% van de aankoopsom, vaak met een minimum € 2.750 inclusief BTW. Bij aankoop is het ook mogelijk om met de aankoopmakelaar een prestatiebonus te bespreken.

+

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Haag?

Op dit moment 250 makelaars zijn er actief in Den Haag.

+

Wat zijn de meeste verkopende makelaars in Den-Haag?

 1. DOEN NVM Makelaars
 2. Hooghlanden makelaars
 3. Frisia Makelaars
 4. Beeuwkes Makelaardij B.V. | Baerz & Co
 5. Joost van Vliet Makelaars o.g.
 6. Olsthoorn NVM Makelaars
 7. Plink Garantiemakelaars
 8. Dekker Makelaars
 9. Arnold Taal Makelaardij
 10. Estata Makelaars O.G.

+

Kan ik gratis makelaars vergelijken via Juiste Makelaar?

Ja, wij helpen je graag verder aan twee geschikte makelaars in Den Haag. Dit doen wij gratis en vrijblijvend.

+

Wat als ik nu een makelaar zoek om een huis te verkopen in Den Haag?

Dan ben je aan het juiste adres! je kan gelijk simpel onze tool invoeren of neem telefonisch contact op met één van onze woningadviseurs, zo kunnen wij je gelijk verder helpen. Tel: 020 244 2818

Vergelijk hier