Makelaar Den Haag: Op zoek naar de beste makelaar in de buurt?

Direct makelaars vergelijken in Den Haag en kies zelf de beste makelaar

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar in Den Haag

De makelaar in Den Haag is actief in alle delen van de stad, zo zijn er overal tientallen makelaars actief. De makelaars in jouw stadsdeel onderscheiden zich door de kennis die ze hebben over het stadsdeel en de woningen. Een lokale makelaar in Den Haag met veel kennis van het stadsdeel zorgt voor een hogere verkoopprijs en vaak een snellere verkooptijd. De Haagse makelaar is altijd op de hoogte van de zaken die spelen in het stadsdeel. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen de weg naar Den Haag. Dit komt onder meer door populaire buurten als Scheveningen, Ypenburg of Segbroek. Wil je graag voor de hoogste opbrengst je huis verkopen? Lees dan hier verder hoe je dat kan doen.

.
Aantal verkopen

815

.
Verkooptijd

31 dagen

.
Gemiddelde vraagprijs

€ 516.000

.
Verandering vraagprijs

+ 11,0 %

Makelaars vergelijken in Den Haag

Het vergelijken van de ene met de andere makelaar in Den Haag kan ingewikkeld zijn. Dit komt mede doordat er alleen al in de stad tientallen makelaars actief zijn. Om dit proces makkelijker voor u te maken hebben wij een handige tool ontwikkeld waarmee u snel een eenvoudig makelaars in Den Haag kunt vergelijken. Deze tool helpt jou een makelaar in Den Haag te vinden die bij jouw wensen past.

Een belangrijk aspect wanneer je makelaars gaat vergelijken is het courtage van de verschillende makelaars. Maar ga je alleen hier op letten of kijk je ook naar andere punten? Bij Juiste Makelaar vinden wij dat je je niet alleen moet laten leiden door de hoogte van de courtage. Een lager courtage betekent niet dat je onder de streep het meeste zal overhouden. De hoogte van verkoopsom van je huis kan bepaald worden door de kwaliteit van de makelaar. Vergelijk daarom niet alleen een makelaar in Den Haag op basis van prijs, maar ook op de kwaliteit, de kennis van de buurt en informatie over het huis. Wij hebben een aantal handige vragen neergezet, die je jezelf kunt afvragen wanneer je gaat praten met een makelaar in Den Haag. De kwaliteit van de verkoopmakelaars is te peilen door de volgende punten te vergelijken:

 • Hoe is de dienstverlening? Denk hierbij aan wie de leiding neemt en of de makelaar er bovenop zit.
 • Heeft de makelaar soortgelijke woningen te koop? Op het moment dat een makelaar in Den Haag soortgelijke woningen verkoopt heb je een grotere kans dat deze makelaar snel mensen kent die een soortgelijk huis willen kopen. Zo heb je direct al potentiële kopers!
 • Hoe zien de foto’s van verschillende woningen eruit? Dit is het eerste wat de kopers zien.
 • Hoe gaat de makelaar je huis promoten? Via welke kanalen gaat het huis online gezet worden, dit kan zomaar het aantal potentiële kopers vergroten.

Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Den Haag

1. Centrum; 2. Scheveningen; 3. Haagse Hout; 4. Leidschenveen-Ypenburg; 5. Laak; 6. Escamp; 7. Loosduinen; 8. Segbroek

Kosten makelaar in Den Haag

De meerderheid van de makelaars maakt gebruik van een courtage. Zodra je gaat samenwerken met een makelaar in Den Haag zal de courtage gemiddeld tussen de 1 en 1,3 % zijn. In Den Haag is de gemiddelde vraagprijs € 400.000 euro. Het bedrag wat de makelaars daarbij in rekening zullen brengen is dat tussen de € 4.000 en € 4.900. Daarnaast rekent ongeveer 80 procent van alle makelaars in Den Haag opstartkosten van circa € 550.

Voordelen makelaar in Den Haag

Door samen te werken met een makelaar vergemakkelijk je het proces om je huis te verkopen. Hieronder hebben wij de voordelen van een makelaar in Den Haag voor je opsomt:

 • De lokale makelaar Den Haag heeft veel kennis over de wijk
 • De lokale makelaar Den Haag kent veel collega’s die actief zijn
 • De lokale makelaar Den Haag weet regelmatig al potentiële kopers
 • De lokale makelaar Den Haag zorgt voor actueel aanbod in de stad
 • Vind de beste makelaar in Den Haag die bij jouw past via onze tool!

Uitgelichte makelaars in Den haag

Olsthoorn NVM Makelaars

Olsthoorn NVM Makelaars

Een van de meest verkopende makelaars in Den Haag is het familiebedrijf Olsthoorn NVM Makelaars. In verschillende buurten is dit kantoor de marktleider omdat het over meerdere vestigingen beschikt; twee in Den Haag en één in Naaldwijk. Naast bestaande bouw biedt Olsthoorn NVM Makelaars ook nieuwbouw aan. Dit enthousiaste makelaarskantoor helpt je graag verder en gaat voor de optimale begeleiding!

🏡 Appelstraat 201, Den Haag
☎️ 070-308 4652

Elzenaar NVM Makelaars

Elzenaar NVM Makelaars

Elzenaar makelaars is een vertrouwd makelaarskantoor in Den haag en de Regio Haagladen met meer dan 90 jaar aan ervaring. Al ruim 10 jaar behoort Elzenaar NVM Makelaars tot de beste verkoopmakelaars van Den Haag. Met drie vestigingen, allemaal in Den Haag kunnen zij iedereen in de verschillende buurten van de stad optimaal bedienen.
🏡 Driebergenstraat 37, Den Haag
☎️ 070 360 4807

Doen Makelaars

DOEN Makelaars

DOEN Makelaars “Een professioneel en dynamisch makelaarskantoor”. Dit Makelaarskantoor is een net kantoor dat gevestigd aan de Doctor Lelykade in Den Haag. Naast de vestiging in Den Haag helpt DOEN Makelaars ook veel kopers en verkopers in Voorburg, Leiden en Haarlem. Dit doen zij met persoonlijke aandacht voor elke opdrachtgever. Als het aan DOEN Makelaars ligt zal van Den Haag tot Haarlem alleen paarse te koop borden te zien zijn!
🏡 Doctor Lelykade 60, Den Haag
☎️ 070 440 0055

Plink Garantiemakelaars

Plink Garantiemakelaars geeft zelf graag veel garanties op de service die zij leveren. Ze zijn dan ook 24 uur telefonisch bereikbaar, waardoor Plink altijd voor je klaar staat. Daarbij doen zij zelfs bezichtigingen in het weekend. Mede hierdoor verkoopt Plink Garantiemakelaars veel woningen per jaar in de regio Den Haag.
🏡 Frederik Hendriklaan 59, Den Haag
☎️ 070 355 1100

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars “Dé allround makelaar in de Haagse Regio”, het makelaarskantoor is aangesloten bij DYNAMIS. Dit is een herkenbaar logoen beschikt over veel marketingtools die Frisia in combinatie met DYNAMIS aanbiedt. Dit maakt Frisia een uitstekend makelaarskantoor. Het kantoor heeft meer dan 40 medewerkers voor verkoop van bestaande bouw en nieuwbouw. Al met al is Frisia Makelaars één van de grootste makelaars van Den Haag.
🏡 Javastraat 1A, Den Haag
☎️ 070 342 0101

Beeuwkes Makelaardij

Beeuwkes Makelaardij | Baerz & Co

Beeuwkes Makelaardij, bestaat meer dan honderd jaar en is één van de meest vertrouwde gezichten in Haagse woningmarkt. Dit statige makelaarskantoor zal je voornamelijk tegenkomen in het midden- en hoogsegment. Dit kantoor is dan ook van alle markten thuis: aankoop, verkoop, huur, taxaties, beheer en helpen veel expats in Den Haag met het zoeken van een woning in de internationale buurten.

🏡 Van Alkemadelaan 338, Den Haag
☎️ 070 314 3000

Langezaal NVM Makelaars

Langezaal NVM Makelaars

Langezaal Makelaars, is al 60 jaar actief op de Haagse woningmarkt, is voornamelijk gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de wijken Mariahoeve en Bezuidenhout waar zij ook gevestigd zijn. Niet getreurd Langezaal Makelaars is niet alleen actief in de genoemde wijken, zij zijn ook actief in alle ander wijken van Den Haag en de omliggende plaatsen. Naast bestaande bouw helpen zij je ook verder met hypotheken, verzekeringen en bedrijfspanden.

🏡 Schenkkade 209, Den Haag
☎️ 070 385 1101

Korff de Gidts NVM Makelaardij

Korff de Gidts NVM Makelaardij

Korff de Gidts Makelaardij bestaat al meer dan honderd jaar en behoort tot één van de oudste makelaarskantoren van Den haag. Naast de vele diensten die zij aanbieden zoals verkoop, taxaties, assurantiën, zijn zij één van de meeste succesvolle aankoopmakelaars in de regio Haaglanden. Het aankopen van woningen zien zij als topsport!

🏡 Van Boetzelaerlaan 1, Den Haag
☎️ 070 355 8400

Makelaars Korporaal & Bertels

Makelaars Korporaal & Bertels

Makelaars Korporaal & Bertels is gevestigd in de wijk Loosduinen en is een middelgroot makelaarskantoor. Het kantoor begeleidt particulieren al meer dan 35 jaar vakkundig & transparant bij zowel het aan- als verkopen van woningen in Den Haag en de regio Haaglanden. Naast de aan- en verkoopbegeleiding bieden zij ook huur, verhuur, taxaties en vastgoedbeheer aan.

🏡 Arnold Spoelplein 101, Den Haag
☎️ 070 346 8400

Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars

Borgdorff makelaars is gevestigd in Vlaardingen, Westland en Den Haag al meer dan 60 jaar actief bij het begeleiden van aan- en verkopen van woningen. Dit doen ze vanuit de vijf vestigingen die dit makelaarskantoor telt. Omdat Borgdorff makelaars in veel plaatsen actief is zijn zij een vertrouwde en bekende makelaar in de regio. Naast de verkoop van bestaande woningen helpen ze ook bij nieuwbouwprojecten, bedrijfs onroerend goed, hypotheken en verzekeringen. Borgdorff Makelaars zorgt voor dienstverlening van A tot Z.

🏡 Grote Halstraat 12, Den Haag
☎️ 070-312 4900

Top 10 makelaars Den Haag

Het zoeken naar een passende makelaar in Den Haag is erg lastig, er zijn al meer dan 250 makelaars actief in Den Haag die kunnen helpen bij het kopen en/of verkopen van een woning. Naast de top 10 meest verkopende makelaars in Den haag, hebben wij een overzicht gemaakt van alle makelaars in Nederland, in een handige tool. Vul onderstaand je plaatsnaam in en zie met handige filters welke makelaar bij jou naar boven komt. Hoe werkt welke filter?

 • Aantal woningen verkocht: De eerste filter geeft aan welke makelaar de meeste woningen heeft verkocht.
 • Boven of onder de gemiddelde vraagprijs: In de tweede filter, staat de gemiddelde vraagprijs, aangegeven in percentages. Hoe hoger het percentage, hoe hoger de gemiddelde vraagprijs is van de makelaar. De reden dat dit verschilt per makelaars is vaak dat ze vaker makelen in een ander segment.
 • Verkooptijd in sterren: In de derde filter, zie je het aantal sterren wanneer er 1 ster staat, duurt de verkooptijd gemiddeld lang, wanneer er 5 sterren staan is de verkooptijd snel. Verkooptijd heeft verschillende factoren zoals timing en segment, dit kan de reden zijn van de verkooptijd.

#PlaatsMakelaar+/- Gem. vraagprijsVerkoopsnelheidAdvies nodig?
3's GravenmoerKanters Garantiemakelaars-1731
1's GravenmoerVan den Bosch makelaars1941
1's GravenmoerKIN Makelaars Dongen-731
2's-GravelandMakelaarschap Michiel Koudijs-1231
2's-GravelandVAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS-1111
2's-GravelandVoorma en Walch Makelaars IN HET GOOI7941
2's-GravelandVuister Makelaardij-1711
1's-GravelandDe Nieuwe Gooische Makelaars - Taxateurs551
5's-GravendeelMakelaardij Van den Berg5721
5's-GravendeelOoms Makelaars-731
Plaats

Aankoopmakelaars vergelijken in Den Haag

Een aankoopmakelaar vinden in Den Haag is vrij eenvoudig. Je zoekt naar ‘Makelaar Den Haag’ en je hebt er eentje gevonden. Echter zijn er zoveel actief, waardoor het vinden van de beste makelaar een knappe prestatie is. Daarom is het aan te raden eerst de lokale makelaars in Den Haag te vergelijken en daarna pas je keuze te maken.

Het zoeken hiervan kan veel tijd innemen en al helemaal wanneer je zelf alle makelaars met elkaar gaat vergelijken. Wij kunnen je hiermee verder helpen, maar zodra je nog steeds in de knel zit kun je volgende punten afgaan:

 • Welke taken gaat de Haagse aankoopmakelaar uitvoeren voor de aankoop van je droomhuis?
 • Gaat de makelaar mee naar bezichtigingen of moet je deze alleen doen?
 • Wat zijn de opstartkosten van de makelaar wanneer je een huis koopt?
 • Hoe goed kent de aankoopmakelaar Den Haag?
 • Hoe actief is de makelaar in Den Haag?
 • Wil je liever hulp bij het hele traject van een huis kopen? Kijk dan op de site van onze partner HuisAssist.nl. Hierbij geef je zelf aan vanaf welke stap je hulp wilt en vervolgens helpen zij je vrijblijvend met alle diensten die er op je af komen!

Populaire steden rondom Den Haag:

Rotterdam
Amsterdam
Dordrecht
Leiden
Breda

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Lees hier alle handige info over de makelaars in Den Haag.

+

Wat kost een makelaar in Den Haag bij verkoop?

Gemiddeld kost een makelaar in Den Haag tussen de 1% en 1,3% van de verkoopsom. Verkoop je een huis van € 400.000 dan ben je tussen de € 4.000 en € 4.900 kwijt. De courtage van een makelaar kan ook in vorm van een fixed fee of als prestatiebonus.

+

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Haag?

Aankoopmakelaars in Den Haag kosten van 0,60% tot 1,00% van de aankoopsom, vaak met een minimum € 2.750 inclusief BTW. Bij aankoop is het ook mogelijk om met de aankoopmakelaar een prestatiebonus te bespreken.

+

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Haag?

Op dit moment 250 makelaars zijn er actief in Den Haag.

+

Wat zijn de meeste verkopende makelaars in Den-Haag?

 1. DOEN NVM Makelaars
 2. Hooghlanden makelaars
 3. Frisia Makelaars
 4. Beeuwkes Makelaardij B.V. | Baerz & Co
 5. Joost van Vliet Makelaars o.g.
 6. Olsthoorn NVM Makelaars
 7. Plink Garantiemakelaars
 8. Dekker Makelaars
 9. Arnold Taal Makelaardij
 10. Estata Makelaars O.G.

+

Kan ik gratis makelaars vergelijken via Juiste Makelaar?

Ja, wij helpen je graag verder aan twee geschikte makelaars in Den Haag. Dit doen wij gratis en vrijblijvend.

+

Wat als ik nu een makelaar zoek om een huis te verkopen in Den Haag?

Dan ben je aan het juiste adres! je kan gelijk simpel onze tool invoeren of neem telefonisch contact op met één van onze woningadviseurs, zo kunnen wij je gelijk verder helpen.

Vergelijk hier