VERRA Makelaars

VERRA Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VERRA Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VERRA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VERRA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VERRA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 502.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 93.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over VERRA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VERRA Makelaars verkoopt

VERRA Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VERRA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VERRA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 21 € 437.000
Rotterdam 4 € 941.000
Leiden 2 € 375.000
Vleuten 1 € 340.000
Driebergen-Rijsenburg 1 € 825.000

Type woningen die VERRA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VERRA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VERRA Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
21%
portiekwoning
17%
eindwoning
13%
portiekflat
13%
tussenwoning
13%
benedenwoning
8%
galerijflat
8%
maisonnette
4%
penthouse
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VERRA Makelaars

Wat kost VERRA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VERRA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VERRA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is VERRA Makelaars actief?

+

VERRA Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rotterdam, Leiden, Vleuten en Driebergen-Rijsenburg.

In welk prijssegment is VERRA Makelaars actief?

+

VERRA Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VERRA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 502.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan VERRA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!