Park16Hoven Makelaardij

Park16Hoven Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Park16Hoven Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Park16Hoven Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Park16Hoven Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Park16Hoven Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 331.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Park16Hoven Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Park16Hoven Makelaardij verkoopt

Park16Hoven Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Park16Hoven Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Park16Hoven Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 13 € 333.000
Rijswijk 1 € 310.000

Type woningen die Park16Hoven Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Park16Hoven Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Park16Hoven Makelaardij het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
43%
bovenwoning
29%
tussenverdieping
14%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Park16Hoven Makelaardij

Wat kost Park16Hoven Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Park16Hoven Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Park16Hoven Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Park16Hoven Makelaardij actief?

+

Park16Hoven Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Rijswijk.

In welk prijssegment is Park16Hoven Makelaardij actief?

+

Park16Hoven Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Park16Hoven Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 331.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Park16Hoven Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!