Nelisse Makelaarsgroep

Nelisse Makelaarsgroep is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Nelisse Makelaarsgroep hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Nelisse Makelaarsgroep is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nelisse Makelaarsgroep. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Nelisse Makelaarsgroep in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 518.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -94.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Nelisse Makelaarsgroep
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Nelisse Makelaarsgroep verkoopt

Nelisse Makelaarsgroep is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nelisse Makelaarsgroep woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nelisse Makelaarsgroep ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 42 € 567.000
Voorburg 4 € 337.000
Rijswijk 3 € 330.000
Katwijk 1 € 345.000
Zeewolde 1 € 425.000

Type woningen die Nelisse Makelaarsgroep verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nelisse Makelaarsgroep diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nelisse Makelaarsgroep het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
31%
portiekflat
24%
benedenwoning
13%
tussenwoning
13%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%
eindwoning
2%
hoekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nelisse Makelaarsgroep

Wat kost Nelisse Makelaarsgroep bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nelisse Makelaarsgroep voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nelisse Makelaarsgroep je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Nelisse Makelaarsgroep actief?

+

Nelisse Makelaarsgroep heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Katwijk en Zeewolde.

In welk prijssegment is Nelisse Makelaarsgroep actief?

+

Nelisse Makelaarsgroep is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nelisse Makelaarsgroep actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 518.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Nelisse Makelaarsgroep. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!