Van Paaschen Makelaardij

Van Paaschen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Paaschen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Paaschen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Paaschen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Paaschen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 471.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 95.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over Van Paaschen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Paaschen Makelaardij verkoopt

Van Paaschen Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Paaschen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Paaschen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 34 € 484.000
Voorburg 6 € 449.000
Alkmaar 1 € 265.000
Rhoon 1 € 786.000

Type woningen die Van Paaschen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Paaschen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Paaschen Makelaardij het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
27%
portiekwoning
24%
bovenwoning
15%
tussenwoning
12%
portiekflat
10%
galerijflat
5%
2 onder 1 kapwoning
2%
hoekwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Paaschen Makelaardij

Wat kost Van Paaschen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Paaschen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Paaschen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Van Paaschen Makelaardij actief?

+

Van Paaschen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Voorburg, Waalre, Alkmaar en Rhoon.

In welk prijssegment is Van Paaschen Makelaardij actief?

+

Van Paaschen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Paaschen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 471.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Van Paaschen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!