Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs

Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 503.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs verkoopt

Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 33 € 544.000
Leidschendam 2 € 220.000
Rilland 1 € 220.000
Oosterbeek 1 € 565.000
Wernhout 1 € 335.000

Type woningen die Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
36%
benedenwoning
24%
tussenwoning
14%
galerijflat
9%
hoekwoning
5%
portiekflat
5%
portiekwoning
3%
2 onder 1 kapwoning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs

Wat kost Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs actief?

+

Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Leidschendam, Rilland, Oosterbeek en Wernhout.

In welk prijssegment is Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs actief?

+

Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 503.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!