Van Eijk Makelaardij

Van Eijk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van Eijk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Eijk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Eijk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Eijk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 587.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -93.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over Van Eijk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Eijk Makelaardij verkoopt

Van Eijk Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Eijk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Eijk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 27 € 609.000
Rotterdam 17 € 581.000
Spijkenisse 1 € 299.000
Wanneperveen 1 € 750.000
Capelle aan den IJssel 1 € 235.000

Type woningen die Van Eijk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Eijk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Eijk Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
39%
benedenwoning
18%
tussenwoning
18%
portiekwoning
9%
galerijflat
5%
vrijstaande woning
5%
eindwoning
2%
portiekflat
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Eijk Makelaardij

Wat kost Van Eijk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Eijk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Eijk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Van Eijk Makelaardij actief?

+

Van Eijk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rotterdam, Spijkenisse, Wanneperveen en Capelle aan den IJssel.

In welk prijssegment is Van Eijk Makelaardij actief?

+

Van Eijk Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Eijk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 587.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Van Eijk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!