RE/MAX City Makelaardij

RE/MAX City Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RE/MAX City Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. RE/MAX City Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RE/MAX City Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RE/MAX City Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over RE/MAX City Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RE/MAX City Makelaardij verkoopt

RE/MAX City Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RE/MAX City Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RE/MAX City Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 35 € 327.000
Rijswijk 2 € 302.000
Zoetermeer 1 € 440.000
Utrecht 1 € 365.000
Delft 1 € 498.000

Type woningen die RE/MAX City Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RE/MAX City Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RE/MAX City Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
21%
tussenwoning
21%
portiekflat
17%
benedenwoning
11%
galerijflat
9%
hoekwoning
9%
maisonnette
6%
portiekwoning
4%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RE/MAX City Makelaardij

Wat kost RE/MAX City Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RE/MAX City Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RE/MAX City Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is RE/MAX City Makelaardij actief?

+

RE/MAX City Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Utrecht en Delft.

In welk prijssegment is RE/MAX City Makelaardij actief?

+

RE/MAX City Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RE/MAX City Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 335.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan RE/MAX City Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!