De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V.

De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 854.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -319.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 18 € 876.000
Rijswijk 1 € 450.000

Type woningen die De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
bovenwoning
26%
benedenwoning
11%
maisonnette
11%
halfvrijstaande woning
5%
hoekwoning
5%
portiekwoning
5%
tussenverdieping
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V.

Wat kost De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.300 en de € 6.400.

Waar is De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Rijswijk.

In welk prijssegment is De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 854.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!