Van der Kallen Makelaardij

Van der Kallen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van der Kallen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van der Kallen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Kallen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van der Kallen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van der Kallen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 225.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Van der Kallen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Van der Kallen Makelaardij verkoopt

Van der Kallen Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Kallen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Kallen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 1 € 225.000

Type woningen die Van der Kallen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Kallen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Kallen Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Kallen Makelaardij

Wat kost Van der Kallen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Kallen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Kallen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.700.

Waar is Van der Kallen Makelaardij actief?

+

Van der Kallen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is Van der Kallen Makelaardij actief?

+

Van der Kallen Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Kallen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 225.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Van der Kallen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!