BVL Makelaars

BVL Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BVL Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BVL Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BVL Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BVL Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 518.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -585.000
  • Aantal transacties 57
Meer informatie over BVL Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar BVL Makelaars verkoopt

BVL Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BVL Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BVL Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 55 € 520.000
Wassenaar 1 € 599.000
Rijswijk 1 € 320.000

Type woningen die BVL Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BVL Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BVL Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
portiekwoning
28%
bovenwoning
17%
hoekwoning
8%
benedenwoning
6%
galerijflat
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BVL Makelaars

Wat kost BVL Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BVL Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BVL Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is BVL Makelaars actief?

+

BVL Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Wassenaar en Rijswijk.

In welk prijssegment is BVL Makelaars actief?

+

BVL Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BVL Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 518.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan BVL Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!