Elnovi makelaardij & vastgoed

Elnovi makelaardij & vastgoed is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Elnovi makelaardij & vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Elnovi makelaardij & vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Elnovi makelaardij & vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Elnovi makelaardij & vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -87.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Elnovi makelaardij & vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Elnovi makelaardij & vastgoed verkoopt

Elnovi makelaardij & vastgoed is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Elnovi makelaardij & vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Elnovi makelaardij & vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 11 € 302.000
Rijswijk 1 € 265.000
Zoeterwoude 1 € 575.000

Type woningen die Elnovi makelaardij & vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Elnovi makelaardij & vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Elnovi makelaardij & vastgoed het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
60%
benedenwoning
10%
hoekwoning
10%
portiekwoning
10%
tussenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Elnovi makelaardij & vastgoed

Wat kost Elnovi makelaardij & vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Elnovi makelaardij & vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Elnovi makelaardij & vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Elnovi makelaardij & vastgoed actief?

+

Elnovi makelaardij & vastgoed heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rijswijk en Zoeterwoude.

In welk prijssegment is Elnovi makelaardij & vastgoed actief?

+

Elnovi makelaardij & vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Elnovi makelaardij & vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 320.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Elnovi makelaardij & vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!