Vreeswijk Verbeek

Vreeswijk Verbeek is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een #VALUE! kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding #VALUE! andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vreeswijk Verbeek hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties #VALUE!. Vreeswijk Verbeek is een makelaar die woningen verkoopt die #VALUE! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #VALUE! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vreeswijk Verbeek. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vreeswijk Verbeek in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties
Meer informatie over Vreeswijk Verbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 0 plaatsen waar Vreeswijk Verbeek verkoopt

Vreeswijk Verbeek is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vreeswijk Verbeek woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vreeswijk Verbeek ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs

Type woningen die Vreeswijk Verbeek verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vreeswijk Verbeek diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vreeswijk Verbeek het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vreeswijk Verbeek

Wat kost Vreeswijk Verbeek bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € (geen data beschikbaar) zijn. De maximale kosten zijn € € (geen data beschikbaar). Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vreeswijk Verbeek voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vreeswijk Verbeek je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € (geen data beschikbaar) en de € (geen data beschikbaar).

Waar is Vreeswijk Verbeek actief?

+

Vreeswijk Verbeek heeft de afgelopen periode in 0 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in .

In welk prijssegment is Vreeswijk Verbeek actief?

+

Vreeswijk Verbeek is actief in een #VALUE! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vreeswijk Verbeek actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € (geen data beschikbaar). De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Vreeswijk Verbeek. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!