Den Braber & Ram

Den Braber & Ram is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Den Braber & Ram hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Den Braber & Ram is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Den Braber & Ram. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Den Braber & Ram in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -271.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Den Braber & Ram
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Den Braber & Ram verkoopt

Den Braber & Ram is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Den Braber & Ram woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Den Braber & Ram ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 11 € 353.000
Capelle aan den IJssel 1 € 439.000
Haps 1 € 499.000
Voorthuizen 1 € 500.000
Monster 1 € 585.000

Type woningen die Den Braber & Ram verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Den Braber & Ram diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Den Braber & Ram het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
33%
portiekwoning
25%
tussenwoning
13%
portiekflat
8%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
hoekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Braber & Ram

Wat kost Den Braber & Ram bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Den Braber & Ram voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Den Braber & Ram je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Den Braber & Ram actief?

+

Den Braber & Ram heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Capelle aan den IJssel, Haps, Voorthuizen en Monster.

In welk prijssegment is Den Braber & Ram actief?

+

Den Braber & Ram is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Den Braber & Ram actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 394.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Den Braber & Ram. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!