MHXog (Maxime Hendrickx OG)

MHXog (Maxime Hendrickx OG) is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MHXog (Maxime Hendrickx OG) hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. MHXog (Maxime Hendrickx OG) is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MHXog (Maxime Hendrickx OG). Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij MHXog (Maxime Hendrickx OG) zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties MHXog (Maxime Hendrickx OG) in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 468.000
  • Gemiddelde verkooptijd 82
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over MHXog (Maxime Hendrickx OG)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar MHXog (Maxime Hendrickx OG) verkoopt

MHXog (Maxime Hendrickx OG) is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MHXog (Maxime Hendrickx OG) woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MHXog (Maxime Hendrickx OG) ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 2 € 326.000
Zandvoort 1 € 750.000

Type woningen die MHXog (Maxime Hendrickx OG) verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MHXog (Maxime Hendrickx OG) diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MHXog (Maxime Hendrickx OG) het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
17%
maisonnette
17%
portiekflat
17%
portiekwoning
17%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MHXog (Maxime Hendrickx OG)

Wat kost MHXog (Maxime Hendrickx OG) bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MHXog (Maxime Hendrickx OG) voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MHXog (Maxime Hendrickx OG) je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is MHXog (Maxime Hendrickx OG) actief?

+

MHXog (Maxime Hendrickx OG) heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Zandvoort.

In welk prijssegment is MHXog (Maxime Hendrickx OG) actief?

+

MHXog (Maxime Hendrickx OG) is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MHXog (Maxime Hendrickx OG) actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 468.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan MHXog (Maxime Hendrickx OG). Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!