VTE makelaars

VTE makelaars is een makelaar gevestigd in Loosdrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VTE makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. VTE makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Loosdrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VTE makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VTE makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 533.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 614.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over VTE makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar VTE makelaars verkoopt

VTE makelaars is het meeste actief in Loosdrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VTE makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VTE makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nederhorst den Berg 5 € 652.000
Hilversum 4 € 283.000
Loosdrecht 3 € 668.000

Type woningen die VTE makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VTE makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VTE makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
portiekflat
29%
vrijstaande woning
29%
2 onder 1 kapwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VTE makelaars

Wat kost VTE makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VTE makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VTE makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is VTE makelaars actief?

+

VTE makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nederhorst den Berg, Hilversum en Loosdrecht.

In welk prijssegment is VTE makelaars actief?

+

VTE makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VTE makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 533.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Loosdrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Loosdrecht en vergelijkbaar is aan VTE makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!