ARENS MAKELAARS

ARENS MAKELAARS is een makelaar gevestigd in Nederhorst den Berg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ARENS MAKELAARS hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ARENS MAKELAARS is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nederhorst den Berg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ARENS MAKELAARS. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ARENS MAKELAARS in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 469.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over ARENS MAKELAARS
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ARENS MAKELAARS verkoopt

ARENS MAKELAARS is het meeste actief in Nederhorst den Berg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ARENS MAKELAARS woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ARENS MAKELAARS ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nederhorst den Berg 9 € 517.000
Ankeveen 3 € 518.000
Huizen 1 € 390.000
Almere 1 € 615.000
Bussum 1 € 255.000

Type woningen die ARENS MAKELAARS verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ARENS MAKELAARS diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ARENS MAKELAARS het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%
eindwoning
13%
vrijstaande woning
13%
bovenwoning
7%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ARENS MAKELAARS

Wat kost ARENS MAKELAARS bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ARENS MAKELAARS voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ARENS MAKELAARS je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is ARENS MAKELAARS actief?

+

ARENS MAKELAARS heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nederhorst den Berg, Ankeveen, Huizen, Almere en Bussum.

In welk prijssegment is ARENS MAKELAARS actief?

+

ARENS MAKELAARS is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ARENS MAKELAARS actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 469.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nederhorst den Berg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nederhorst den Berg en vergelijkbaar is aan ARENS MAKELAARS. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!