Van Baal Makelaardij

Van Baal Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoevelaken. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Baal Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Baal Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoevelaken en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Baal Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Baal Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 553.000
  • Gemiddelde verkooptijd 80
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Van Baal Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Baal Makelaardij verkoopt

Van Baal Makelaardij is het meeste actief in Hoevelaken. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Baal Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Baal Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoevelaken 18 € 571.000
Amersfoort 1 € 284.000
Vlaardingen 1 € 250.000
Nijkerkerveen 1 € 1.095.000
Maastricht 1 € 265.000

Type woningen die Van Baal Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Baal Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Baal Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
22%
geschakelde woning
17%
hoekwoning
17%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
13%
galerijflat
9%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Baal Makelaardij

Wat kost Van Baal Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Baal Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Baal Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.100.

Waar is Van Baal Makelaardij actief?

+

Van Baal Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoevelaken, Amersfoort, Vlaardingen, Nijkerkerveen en Maastricht.

In welk prijssegment is Van Baal Makelaardij actief?

+

Van Baal Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Baal Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 553.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoevelaken

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoevelaken en vergelijkbaar is aan Van Baal Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!