D Register Makelaar B.V.

D Register Makelaar B.V. is een makelaar gevestigd in Hoevelaken. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt D Register Makelaar B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. D Register Makelaar B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoevelaken en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van D Register Makelaar B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties D Register Makelaar B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 547.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over D Register Makelaar B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar D Register Makelaar B.V. verkoopt

D Register Makelaar B.V. is het meeste actief in Hoevelaken. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar D Register Makelaar B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt D Register Makelaar B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoevelaken 13 € 501.000
Terschuur 1 € 1.150.000

Type woningen die D Register Makelaar B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat D Register Makelaar B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat D Register Makelaar B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
14%
vrijstaande woning
14%
benedenwoning
7%
galerijflat
7%
halfvrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in D Register Makelaar B.V.

Wat kost D Register Makelaar B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van D Register Makelaar B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer D Register Makelaar B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is D Register Makelaar B.V. actief?

+

D Register Makelaar B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoevelaken en Terschuur.

In welk prijssegment is D Register Makelaar B.V. actief?

+

D Register Makelaar B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar D Register Makelaar B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 547.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoevelaken

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoevelaken en vergelijkbaar is aan D Register Makelaar B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!