Valk Vastgoed

Valk Vastgoed is een makelaar gevestigd in Hulsberg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Valk Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Valk Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hulsberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Valk Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Valk Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Valk Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 712.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Valk Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Valk Vastgoed verkoopt

Valk Vastgoed is het meeste actief in Hulsberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Valk Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Valk Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hulsberg 1 € 384.000
Valkenburg 1 € 1.040.000

Type woningen die Valk Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Valk Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Valk Vastgoed het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Valk Vastgoed

Wat kost Valk Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Valk Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Valk Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.300.

Waar is Valk Vastgoed actief?

+

Valk Vastgoed heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hulsberg en Valkenburg.

In welk prijssegment is Valk Vastgoed actief?

+

Valk Vastgoed is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Valk Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 712.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hulsberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hulsberg en vergelijkbaar is aan Valk Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!