ERA Makelaardij Coljee

ERA Makelaardij Coljee is een makelaar gevestigd in Den Dolder. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt ERA Makelaardij Coljee hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ERA Makelaardij Coljee is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Dolder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij Coljee. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ERA Makelaardij Coljee zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ERA Makelaardij Coljee in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 452.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over ERA Makelaardij Coljee
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Makelaardij Coljee verkoopt

ERA Makelaardij Coljee is het meeste actief in Den Dolder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij Coljee woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij Coljee ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Driebergen-Rijsenburg 1 € 500.000
Buurmalsen 1 € 290.000
Uden 1 € 395.000
Bilthoven 1 € 350.000
Culemborg 1 € 845.000

Type woningen die ERA Makelaardij Coljee verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij Coljee diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij Coljee het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
hoekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
8%
bovenwoning
8%
halfvrijstaande woning
8%
portiekflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij Coljee

Wat kost ERA Makelaardij Coljee bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij Coljee voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij Coljee je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is ERA Makelaardij Coljee actief?

+

ERA Makelaardij Coljee heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Driebergen-Rijsenburg, Buurmalsen, Uden, Bilthoven en Culemborg.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij Coljee actief?

+

ERA Makelaardij Coljee is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij Coljee actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 452.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Dolder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Dolder en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij Coljee. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!