Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur

Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur is een makelaar gevestigd in Wormerveer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wormerveer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur verkoopt

Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur is het meeste actief in Wormerveer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 2 € 407.000
Assendelft 2 € 425.000
Koog aan de Zaan 1 € 489.000
Zaandijk 1 € 365.000

Type woningen die Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
83%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur

Wat kost Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur actief?

+

Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam, Assendelft, Koog aan de Zaan en Zaandijk.

In welk prijssegment is Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur actief?

+

Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wormerveer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wormerveer en vergelijkbaar is aan Danitsja Geugjes Makelaar Taxateur. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!