De Woonmeester

De Woonmeester is een makelaar gevestigd in Westzaan. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Woonmeester hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Woonmeester is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Westzaan en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Woonmeester. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Woonmeester zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Woonmeester in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -43.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over De Woonmeester
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Woonmeester verkoopt

De Woonmeester is het meeste actief in Westzaan. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Woonmeester woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Woonmeester ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Westzaan 3 € 473.000
Assendelft 1 € 375.000
Lisse 1 € 400.000
Limmen 1 € 275.000
Zaandam 1 € 360.000

Type woningen die De Woonmeester verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Woonmeester diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Woonmeester het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenverdieping
22%
tussenwoning
22%
benedenwoning
11%
hoekwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Woonmeester

Wat kost De Woonmeester bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Woonmeester voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Woonmeester je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is De Woonmeester actief?

+

De Woonmeester heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Westzaan, Assendelft, Lisse, Limmen en Zaandam.

In welk prijssegment is De Woonmeester actief?

+

De Woonmeester is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Woonmeester actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 404.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Westzaan

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Westzaan en vergelijkbaar is aan De Woonmeester. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!