De Woonmeester

De Woonmeester is een makelaar gevestigd in Zaandam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Woonmeester hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Woonmeester is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zaandam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Woonmeester. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Woonmeester in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over De Woonmeester
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Woonmeester verkoopt

De Woonmeester is het meeste actief in Zaandam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Woonmeester woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Woonmeester ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 4 € 373.000
Westzaan 4 € 435.000
Assendelft 2 € 379.000
Jisp 1 € 850.000
Limmen 1 € 275.000

Type woningen die De Woonmeester verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Woonmeester diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Woonmeester het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
25%
benedenwoning
8%
hoekwoning
8%
maisonnette
8%
tussenverdieping
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Woonmeester

Wat kost De Woonmeester bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Woonmeester voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Woonmeester je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is De Woonmeester actief?

+

De Woonmeester heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam, Westzaan, Assendelft, Jisp en Limmen.

In welk prijssegment is De Woonmeester actief?

+

De Woonmeester is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Woonmeester actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 426.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zaandam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zaandam en vergelijkbaar is aan De Woonmeester. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!